Угода користувача

(включає політику конфіденційності та захисту і обробки персональних даних,

а також оферту (публічний договір)


Я, як користувач веб-сайту: https://dorosh-travel.com (надалі – «Сайт») погоджуюся з умовами політики конфіденційності та захисту і обробки персональних даних (надалі – «Політика») і дозволяю використовувати свої персональні дані на законних засадах.

Політика конфіденційності та захисту і обробки персональних даних


Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" шляхом заповнення на цьому сайті заявки для розгляду можливості придбання товару в кредит та натискання кнопки «Замовлення підтверджую» даю згоду на обробку вказаних у цій заявці моїх персональних даних наступними особами: Фізична особа-підприємець Олексюк Валентин Володимирович (адреса: 58001, Україна, м. Чернівці, вул. Ірини Вільде, буд. 9/3, РНОКПП: 3513513592), надалі – «Адміністрація», з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки переліченими у цій згоді фінансовими установами інформації у будь-яких бюро кредитних історій України з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика — правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого сайту https://dorosh-travel.com при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: dorosh.travel@gmail.com


Інформація, яку ми збираємо

На нашому Сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача (користувача) — приміром, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому Сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою, а також висловити свою повну згоду з її умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики та вищезазначеного положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.
Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: dorosh.travel@gmail.com.

Особиста інформація надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на Сайті, ми отримуємо надану вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для вашої участі, аби виконати наші зобов’язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш Сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче. Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому Сайті та поза його межами. Cookies — це уривки інформації, які Сайт передає на жорсткий диск споживача (користувача) для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює ваші можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.


Акції

Наш Сайт іноді розміщує повідомлення про наші акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використаємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію. Беручи участь в акції Ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про Вас з рекламною метою, у тому числі право публікації Вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).


Зміна умов політики

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтесь з новими умовами політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.


Оферта

(Публічний договір)


Наведений нижче текст є офіційною публічною пропозицією – офертою (відповідно до ст. 641 Цивільного кодексу України) укласти Публічний Договір купівлі-продажу товарів (надалі – «Договір»), розміщених на сайті https://dorosh-travel.com (надалі – «Сайт»).

Покупець приймає (акцептує) умови цієї пропозиції (оферти) в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Підтвердити замовлення" на Сайті, що означає підтвердження Покупця про ознайомлення з текстом цього Договору та згоду з його умовами. Наявність будь-яких заперечень Покупця щодо надання, таким чином, своєї згоди звільняє Продавця від будь-якої відповідальності за невиконання умов цих Договору та пропозиції і надає Продавцю право скасувати замовлення на купівлю товарів в односторонньому порядку. Перед здійсненням купівлі книг та/або будь-яких інших товарів на Сайті, уважно прочитайте цей Договір та Оферту.


1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1. Продавець – Фізична особа-підприємець Олексюк Валентин Володимирович (адреса: 58001 Україна, м. Чернівці, вул. Ірини Вільде, буд. 9/3, РНОКПП: 3513513592, банківські реквізити: номер картки – 4035 2000 4094 7589, IBAN UA373220010000026003310074665) або інший суб'єкт підприємницької діяльності (юридична особа чи фізична особа-підприємець), Товар якого розміщено на Сайті.

1.2. Покупець – фізична особа, яка прийняла в повному обсязі та без виключень умови Договору (особа, яка здійснила акцепт Оферти) в порядку визначеному цим Договором.

1.3. Сторони Договору – Продавець та Покупець.

1.4. Сайт – сукупність сторінок, доступ до яких здійснюється за допомогою веб-браузера, і програмних модулів, об'єднаних єдиною системою управління, розташованих в мережі Інтернет за адресою https://starylev.com.ua та призначений для надання інформації та оформлення замовлення Покупця на підставі цього Договору.

1.5. Товар – опублікований на Cайті перелік товарів, щодо яких вказуються ціна, назва, опис. Також Товар може супроводжуватися його зображенням.

1.6. Контент – товар, що представлений на Cайті в електронному (цифровому) форматі, що включає в себе текстові, зображувальні, аудіо або інші файли, що надані у різних форматах та призначені для використання Покупцем в особистих цілях шляхом відтворення (перегляду) на обладнанні Покупця.

1.9. Представник Покупця – фізична особа, яка пред’явить роздруковане замовлення або інший документ, що свідчить про укладання Договору з Продавцем.

1.10. Перевізник – юридична особа або фізична особа-підприємець, який прийняв на себе за Договором обов’язки по доставці Товару до пункту призначення, зазначеного Покупцем.


2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. Продавець зобов'язується на умовах та в порядку, визначених цим Договором, передати у власність Товар Покупцю, а Покупець зобов'язується прийняти Товар та сплатити його вартість.

2.2. Товар замовляється Покупцем виключно для особистих, сімейних, побутових потреб, не пов’язаних із здійсненням підприємницької діяльності.

2.3. Контент може бути використаний Покупцем виключно в особистих цілях шляхом відтворення (перегляду) виключно на обладнанні Покупця. При цьому, при використанні контенту Покупець не має права: - використовувати контент яким-небудь способом з метою передачі третім особам або забезпечення доступу третім особам до контенту; - використовувати контент в підприємницьких цілях або з метою отримання вигоди від будь-якого використання; - переробляти, поширювати, публічно показувати, публікувати в глобальній мережі Інтернет, імпортувати, здавати в прокат, публічно виконувати, повідомляти в ефір або по кабелю, доводити до загального відома контент; - розміщувати контент на будь-яких ресурсах таким чином, або вчиняти інші дії, за яких треті особи можуть отримати доступ до контенту.

2.4. Покупець гарантує Продавцю, що володіє необхідною дієздатністю, а також всіма правами і повноваженнями, необхідними і достатніми для укладання і виконання Договору відповідно до його умов.


3. ПОРЯДОК ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРУ

3.1. Покупець може оформити замовлення самостійно на Сайті, на умовах цього Договору. Покупець оформляє замовлення на Сайті шляхом додавання обраних Товарів у віртуальний «Кошик» та натиснувши кнопку «Оформити замовлення». Найменування, асортимент, кількість та ціна Товару, що є предметом цього Договору, визначаються у замовленні Покупця, розміщеному через електронний каталог.

3.2. При оформлені замовлення на Сайті Покупець зобов’язаний надати про себе наступну інформацію:

● Ім'я, прізвище;

● електронну пошту.

● адресу доставки Товару;

● контактний номер телефону;

● та іншу необхідну інформацію.

3.3. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої при оформленні замовлення інформації та її чистоту від претензій третіх осіб. У випадку наявності помилок та/або надання неповних даних в полях «Ім’я», «Прізвище», «Номер телефону» та інших, Продавець повністю звільняється від відповідальності за неналежне виконання замовлення.

3.4. Покупець вправі оформити замовлення на будь-який Товар, який представлений на сторінках Сайту. Кожний Товар може бути замовлений в будь-якій кількості. Виключення із зазначеного правила вказані при описі кожного Товару у випадку проведення акцій, зняття Товару з продажу та інше.

3.5. Після оформлення замовлення представник Продавця відправляє повідомлення на контактний email Покупця з підтвердженням прийняття замовлення. Отримання email-повідомлення Покупцем є підтвердженням прийняття замовлення. В подальшому представник Продавця може зв’язатися з Покупцем (по телефону або через електронну пошту) для уточнення інформації щодо умов замовлення та доставки. Відправка замовлень з післяплатою здійснюється лише після підтвердження номеру телефону Покупця.

3.6. Детальна інформація про замовлення з зазначенням найменування, ціни, кількості вибраного Товару, а також сума до оплати міститься на Сайті та/або надсилається на електронну адресу Покупця після оформлення замовлення.

3.7. При неможливості замовлення, придбання та доставки Товару представник Продавця повідомляє про це Покупця (по контактному номеру телефону або через електронну пошту).

3.8. При відсутності Товару Покупець вправі замінити його іншим Товаром або анулювати замовлення.


4. ЦІНА ТОВАРУ ТА ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ ОПЛАТИ

4.1. Ціна Товару на сторінках Сайту зазначається в гривнях за одиницю Товару та є інформаційною.

4.2. Зазначена на Сайті ціна Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. Ціна на замовлений Товар не підлягає зміні після підтвердження прийняття Замовлення відповідно до п. 3.5. цього Договору.

4.3. Повна вартість замовлення складається із: - вартості Товару; - вартості послуг з доставки Товару.

4.4. Порядок здійснення оплати за Товар визначається у розділі «Оплата».


5. ДОСТАВКА

5.1. Способи, порядок та строки доставки Товару зазначені на Сайті з особливостями для електронних книг.

5.2. Фактом приймання Товару Покупцем є оплата Товару.

5.3. Також фактом отримання Товару Покупцем є отримання електронної книги за допомогою вказаного останнім каналу зв’язку (e-mail), без укладення Сторонами жодних додаткових документів на підтвердження факту продажу Товару.

5.4. Продавець, на письмову вимогу Покупця, зобов’язаний надіслати останньому підписаний Акт приймання-передачі Товару (надалі – «Акт») у двох примірниках (допускається електронна копія Акту, яка може бути надіслана електронною поштою чи факсимільним зв’язком). В такому випадку Покупець зобов’язаний протягом 3 (трьох) робочих днів з дня отримання Акту підписати його та направити Продавцю поштою другий примірник Акту, а у разі незгоди з підписанням Акту – свої письмові заперечення.

5.4.1. У разі, якщо протягом 1 (одного) місяця з моменту направлення Покупцю Акту, на поштову адресу Продавця не надійшов підписаний Покупцем 2-й екземпляр Акту або письмові заперечення проти підписання Акту, Продавецьпідписує Акт приймання-передачі Товару в односторонньому порядку.

5.5. У випадку, якщо доставка Замовлень здійснюється службами доставки (Перевізниками), шляхом акцепту цієї Оферти, Покупець у повному обсязі і беззастережно погоджується з Правилами перевезення вантажів таких Перевізників. З умовами таких Правил можна ознайомитись на веб-сайтах відповідних Перевізників.


6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

6.1. Сторони несуть відповідальність передбачену чинним законодавством України та цим Договором.

6.2. Продавець не несе відповідальності за шкоду, яка була нанесена Покупцю внаслідок неналежного використання ним Товарів, замовлених на Сайті.

6.3. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за цим Договором на час дії обставин непереборної сили.

6.4. Всі спори та суперечки, які виникають при виконані Сторонами зобов’язань по цьому Договору, вирішуються шляхом переговорів. У випадку неможливості їх усунення, Сторони мають право звернутися за захистом своїх прав та інтересів в судовому порядку.


7. СТРОК ДОГОВОРУ

7.1. Договір діє з моменту його укладення, тобто з моменту прийняття (акцепту) Договору Покупцем, в порядку передбаченому цим Договором.

7.2. Договір діє до моменту повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за Договором.

7.3. Сторони можуть достроково розірвати Договір за взаємною згодою.


8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Продавець має право в односторонньому порядку змінювати умови цього Договору, без попереднього повідомлення про це Покупця. Нова редакція цього Договору вступає в силу з моменту опублікування її на Сайті.

8.2. Всі інформаційні матеріали, які представлені в інтернет-магазині, носять довідковий характер та не можуть в повній мірі передати інформацію про властивості та характеристики Товару, включаючи колір, розмір та форми та іншого. У випадку виникнення у Покупця питань, які стосуються властивостей, характеристик Товару та іншого, Покупець має можливість, перед оформленням замовлення, звернутися до Продавця за телефонами зазначеними на Сайті для з’ясування повної інформації про Товар.


© Dorosh Travel
2021
Made on
Tilda